Čakovečki mlinovi d.d.

O Čakovečkim mlinovima

Posvećeni stvaranju vrhunskih proizvoda od 1893.

Čakovečki mlinovi d.d. jedna su od vodećih hrvatskih prehrambenih kompanija koja djeluje još od 1893. godine, a najznačajnije djelatnosti su mlinarstvo, pekarstvo i proizvodnja bučina ulja. 
Strateška smjernica cjelokupnog poslovanja je vrhunska kvaliteta proizvoda i kontinuirano ulaganje u najsuvremenije tehnologije u prehrambenoj industriji.

Brand ČAKOVEČKI MLINOVI već godinama ostvaruje značajne tržišne uspjehe na domaćem i inozemnim tržištima, jer su kupci prepoznali vrhunsku kvalitetu naših proizvoda. 

Tajna uspjeha je u prvoklasnim sirovinama, znanju i iskustvu naših djelatnika te ljubavi koju ulažemo u stvaranje proizvoda koji će nadmašiti očekivanja naših kupaca.

Godišnje prerađujemo 50.000 tona pšenice i 10.000 tona kukuruza, a distribucija brašna prilagođena je trima glavnim kanalima - maloprodaji, pekarskoj i konditorskoj industriji. 

U pekarama Čakovečkih mlinova d.d. u Čakovcu i Oroslavju, zajedno s pekarama Radnik d.d. Opatija u Lovranu i Malinskoj proizvodimo godišnje preko 10.000 tona kruha, peciva, kolača i brzo smrznutih tijesta.

Sjedište tvrtke je u Čakovcu, a proizvodni pogoni osim u Čakovcu nalaze se u Donjem Kraljevcu, Oroslavju i Lovranu. Čitavo vrijeme svoje stoljetne tradicije Čakovečki mlinovi surađuju s proizvođačima poljoprivrednih proizvoda iz Međimurske regije otkupljujući domaću hrvatsku pšenicu, kukuruz i druge sirovine. Izuzetno mnogo pažnje posvećuje se unapređenju suradnje sa selom i na taj način se uspjelo postići da Čakovečki mlinovi danas gotovo 2/3 svojih potreba pokrivaju sa međimurskih oranica. Cjelokupna proizvodnja od polja do stola pod stalnim je nadzorom tehnologa kako u primarnoj proizvodnji kod organizatora proizvodnje, tako i u Čakovečkim mlinovima. Na taj se način uspijevamo održati visoku kvalitetu naših proizvoda.

Fiksni tečaj konverzije €/kn: 7,53450
ČAKOVEČKI
MLINOVI D.D.
Mlinska ulica 1
40000 Čakovec
Hrvatska

T. 040 375 555
E. [email protected]
menu