Čakovečki mlinovi d.d.
pretraživanje

Grupa Čakovečki mlinovi

GRUPA ČAKOVEČKI MLINOVI ZAPOŠLJAVA VIŠE OD 2.300 DJELATNIKA, A GODIŠNJE OSTVARUJE VIŠE OD 1,4 MILIJARDE KUNA UKUPNIH PRIHODA. UPOZNAJTE I OSTALE ČLANICE GRUPE.

TRGOVINA KRK d.d.

Trgovina Krk d.d., sa sjedištem u Malinskoj, nositelj je trgovačkog segmenta Grupe Čakovečki mlinovi. U svojih više od 330 prodavaonica nudi kupcima široki asortiman prehrambenih i neprehrambenih proizvoda. Upravlja brendovima Trgovina Krk, Radnik Opatija i METSS čime pokriva veći dio tržišta sjeverozapadne Hrvatske te otoka Krka i Kvarnera. Zapošljava gotovo 1.500 djelatnika. Trgovina Krk član je Narodnog trgovačkog lanca – vodeće nabavne grupacije u Hrvatskoj.
Posjeti trgovina-krk.hr

Trgostil d.o.o. Donja Stubica

Trgostil d.d., sa sjedištem u Donjoj Stubici, jedan je vodećih maloprodajnih lanaca u sjeverozapadnoj Hrvatskoj, s tradicijom poslovanja dužom od 75 godina. U svojih više od 110 prodavaonica nudi kupcima široki asortiman prehrambenih i neprehrambenih proizvoda. Zapošljava preko 500 djelatnika. Trgostil je član Narodnog trgovačkog lanca – vodeće nabavne grupacije u Hrvatskoj.
Posjeti trgostil.hr

RADNIK OPATIJA d.d.

Radnik Opatija d.d., osnovan 1961. godine u Lovranu, vodeći je pekar i slastičar na području Istre i Kvarnera. U svoja dva proizvodna pogona u Lovranu i Malinskoj godišnje proizvede preko 3.000 tona kruha, peciva i kolača. Zapošljava preko 80 djelatnika.
Posjeti radnikopatija.com
Fiksni tečaj konverzije €/kn: 7,53450
ČAKOVEČKI
MLINOVI D.D.
Mlinska ulica 1
40000 Čakovec
Hrvatska

T. 040 375 555
E. [email protected]
magnifiercrossmenu