Proizvod je okruglog oblika, zlatne boje kore s vidljivim posipom kukuruznog ekstrudata. Karakterističnog mirisa i vrlo ugodnog okusa. Kora je hrskava i dobro vezana sa sredinom koja je u presjeku mekana, s vidljivim sjemenkama suncoketa, dobrog volumena i jednolike poroznosti.
Neto težina: 500 g
Energija: 1240 kJ / 294 kcal
Masti: 5,0 g, od kojih zasičene masne kiseline 0,9g
Ugljikohidrati: 52 g, od kojih šećeri 0,8 g
Bjelančevine: 8,3 g
Vlakna: 3,7 g
Sol: 1,4 g
Žemlje su ovalnog oblika, razdijeljene po sredini. Kora im je hrskava i rumene boje. Po okusu su vrlo aromatične, nešto slanije od ostalog peciva.
Neto težina: 60 g
Energija: 1126 kJ / 268 kcal
Masti: 3,3 g, od kojih zasičene masne kiseline 0,6 g
Ugljikohidrati: 52 g
Bjelančevine: 7,2 g
Sol: 1,5 g
Krafne su karakterističnog okruglog oblika, rumene boje na gornjem i donjem dijelu sa svjetlijim prstenom u srednjem dijelu, tipičnog mirisa i okusa, velike poroznosti. Gornji dio krafne je tipično posipan mljevenim šećerom.
Neto težina: 70 g
Energija: 1335 kJ / 317 kcal
Masti: 9,1 g, od kojih zasičene masne kiseline 3,4 g
Ugljikohidrati: 51 g, od kojih šećeri 21 g
Vlakna: 1,9 g
Bjelančevine: 6,4 g
Sol: 0,59 g
Pečeni proizvod je okruglog oblika, svjetle boje kore. Ugodnog, karakterističnog mirisa i okusa. Kora je mekana s bogatim posipom sezama, dobro vezana sa sredinom koja je u presjeku također mekana, dobrog volumena i jednolike poroznosti.
Neto težina: 100 g
Energija: 1344 kJ / 319 kcal
Masti: 8,5 g, od kojih zasičene masne kiseline 2,6 g
Ugljikohidrati: 51 g, od kojih šećeri 7,7 g
Vlakna: 3,1 g
Bjelančevine: 8,1 g
Sol: 1,2 g
Pečeno pecivo je štapićastog oblika, dobrog volumena i rahlo, svjetlo smeđe boje kore koja je prošarana bijelim tragovima slanog pripravka. Sredina peciva je bijela, sitno porozna, mekana i svježa. Na dodir pecivo je spužvasto, a kora elastična. Pecivo kod konzumacije odlikuje punoća okusa i prijatan miris.
Neto težina: 60 g
Energija: 1298 kJ / 309 kcal
Masti: 11 g, od kojih zasičene masne kiseline 1,5 g
Ugljikohidrati: 46 g, od kojih šećeri 4,0 g
Bjelančevine: 6,6 g
Sol: 1,1 g
Pečeni proizvod je duguljasto-ovalnog oblika, svjetlo-zlatne boje kore koja na površini ima sjemenke sezama . Pecivo je karakterističnog mirisa i vrlo ugodnog okusa. Kora je hrskava i čvrsta. Sredina je žute boje, rahla i u presjeku su vidljive sjemenke suncokreta, lana i chie. Kora je dobro vezana sa sredinom.
Neto težina: 60 g
Energija: 1332 kJ / 317 kcal
Masti: 9,5 g, od kojih zasičene masne kiseline 1,8 g
Ugljikohidrati: 43 g, od kojih šećeri 1,6 g
Vlakna: 5,7 g
Bjelančevine: 12 g
Sol: 1.4 g
Burek je ovalnog oblika, ugodnog mirisa, slanog okusa, na prerezu se vide slojevi tijesta i sirnog nadjeva. Gornja kora je čvrsta, žuto smeđe boje dijelom hrskava.
Neto težina: 150 g
Energija: 1241 kJ / 297 kcal
Masti: 16 g, od kojih zasičene masne kiseline 7,5 g
Ugljikohidrati: 29 g, od kojih šećeri 3,3 g
Bjelančevine: 9,7 g
Sol: 1,4 g
Jasno izražena prisutnost sjemenki u presjeku i na površini kore. Kora žuto smeđe boje. Okus blago kiselkasti. Perforiranost sredine srednjeg intenziteta. Zadržana vlaga.
Neto težina: 400 g
Energija: 940 kJ / 222 kcal
Masti: 2,1 g, od kojih zasičene masne kiseline 0,6 g
Ugljikohidrati: 39 g, od kojih šećeri 1,1 g
Bjelančevine: 10 g
Vlakna: 3,6 g
Sol: 1,3 g
Tamni kalup kruh četvrtastog oblika. Okus blago kiselkasti. Presjek je tamne boje. Perforiranost sredine srednjeg intenziteta.
Neto težina: 400 g
Energija: 1100 kJ / 260 kcal
Masti: 1,3 g, od kojih zasičene masne kiseline 0,5 g
Ugljikohidrati: 51 g, od kojih šećeri 3,0 g
Bjelančevine: 9,3 g
Vlakna: 3,3 g
Sol: 1,3 g
Pečeni proizvod je duguljastog oblika (štruce), zlatno smeđe boje kore, na gornjoj površini kore ima dva kosa reza (700 g) ili bez zareza (500g, 800 g i 1000 g) ovisno o masi pečenog proizvoda. Kruh je dobrog volumena, sredina porozna i mekana na dodir. Okus i miris kruha su ugodni i aromatični, svojstveni za pšenični kruh. Kruh dobro zadržava svježinu.
Neto težina: 700 g, 800 g, 1000 g
Energija: 999 kJ / 235 kcal
Masti: 0,9 g, od kojih zasičene masne kiseline 0,2 g
Ugljikohidrati: 49 g, od kojih šećeri 0,7 g
Bjelančevine: 7,8 g
Sol: 1,3 g
Pečeni proizvod je duguljastog oblika (štruce), zlatno smeđe boje kore, gornja površina kore je glatka i bez zareza. Kruh je dobrog volumena, sredina porozna i mekana na dodir. Okus i miris kruha su ugodni i aromatični, svojstveni za pšenični kruh. Kruh dobro zadržava svježinu.
Neto težina: 450g, 700 g, 1000g
Energija: 1023 kJ / 241 kcal
Masti: 0,9 g, od kojih zasičene masne kiseline 0,2 g
Ugljikohidrati: 51 g, od kojih šećeri 0,7 g
Bjelančevine: 7,2 g
Sol: 1,3 g
Kruh je četvrtastog oblika, karakteristične tamne boje, mirisa na zrno pšenice. Sredina je elastična, jednolike poroznosti, dobro povezane kore, posebnog aromatičnog okusa na cijelo zrno. Zadržava svježinu i drugi dan.
Neto težina: 500 g
Energija: 1032 kJ / 243 kcal
Masti: 1,6 g, od kojih zasičene masne kiseline 0,4 g
Ugljikohidrati: 49 g, od kojih šećeri 1,4 g
Bjelančevine: 8,2 g
Sol: 1,3 g