Kvalitetno namjensko pšenično brašno sa značajnim udjelom glutena i izrazitim pecivnim svojstvima pogodno za izradu tijesta za pizze. Također se može koristiti za izradu raznih pogača, pita i finih peciva.
Sadrži minimalno 30% glutena jer se proizvodi mljevenjem kvalitetnih pšenica te odabirom frakcija brašna s značajnim udjelom glutena koji je odlične rastezljivosti, čvrstoće i elastičnosti što povećava stabilnost i laku obradu tijesta. Stoga je tijesto dobiveno od ovog brašna pogodnije za izradu pizza od običnog pšeničnog bijelog brašna tip 550.
Pakiranje: 1kg, 5 kg, 25 kg
Prosječne hranjive vrijednosti u 100 g proizvoda:
Energija: 1493 kJ / 352 kcal
Masti: 0,73 g, od kojih zasićene masne kiseline 0,18 g
Ugljikohidrati: 71,51 g, od kojih šećeri 1,0 g
Vlakna: 3,15 g
Bjelančevine: 13,25 g
Sol*: 0,004 g
*sadržaj soli je isključivo posljedica prirodno prisutnog natrija