Žemlje su ovalnog oblika, razdijeljene po sredini. Kora im je hrskava i rumene boje. Po okusu su vrlo aromatične, nešto slanije od ostalog peciva.
Neto težina: 60 g
Energija: 1126 kJ / 268 kcal
Masti: 3,3 g, od kojih zasičene masne kiseline 0,6 g
Ugljikohidrati: 52 g
Bjelančevine: 7,2 g
Sol: 1,5 g
Krafne su karakterističnog okruglog oblika, rumene boje na gornjem i donjem dijelu sa svjetlijim prstenom u srednjem dijelu, tipičnog mirisa i okusa, velike poroznosti. Gornji dio krafne je tipično posipan mljevenim šećerom.
Neto težina: 70 g
Energija: 1335 kJ / 317 kcal
Masti: 9,1 g, od kojih zasičene masne kiseline 3,4 g
Ugljikohidrati: 51 g, od kojih šećeri 21 g
Vlakna: 1,9 g
Bjelančevine: 6,4 g
Sol: 0,59 g
Pečeni proizvod je okruglog oblika, svjetle boje kore. Ugodnog, karakterističnog mirisa i okusa. Kora je mekana s bogatim posipom sezama, dobro vezana sa sredinom koja je u presjeku također mekana, dobrog volumena i jednolike poroznosti.
Neto težina: 100 g
Energija: 1344 kJ / 319 kcal
Masti: 8,5 g, od kojih zasičene masne kiseline 2,6 g
Ugljikohidrati: 51 g, od kojih šećeri 7,7 g
Vlakna: 3,1 g
Bjelančevine: 8,1 g
Sol: 1,2 g
Pečeno pecivo je štapićastog oblika, dobrog volumena i rahlo, svjetlo smeđe boje kore koja je prošarana bijelim tragovima slanog pripravka. Sredina peciva je bijela, sitno porozna, mekana i svježa. Na dodir pecivo je spužvasto, a kora elastična. Pecivo kod konzumacije odlikuje punoća okusa i prijatan miris.
Neto težina: 60 g
Energija: 1298 kJ / 309 kcal
Masti: 11 g, od kojih zasičene masne kiseline 1,5 g
Ugljikohidrati: 46 g, od kojih šećeri 4,0 g
Bjelančevine: 6,6 g
Sol: 1,1 g
Pečeni proizvod je duguljasto-ovalnog oblika, svjetlo-zlatne boje kore koja na površini ima sjemenke sezama . Pecivo je karakterističnog mirisa i vrlo ugodnog okusa. Kora je hrskava i čvrsta. Sredina je žute boje, rahla i u presjeku su vidljive sjemenke suncokreta, lana i chie. Kora je dobro vezana sa sredinom.
Neto težina: 60 g
Energija: 1332 kJ / 317 kcal
Masti: 9,5 g, od kojih zasičene masne kiseline 1,8 g
Ugljikohidrati: 43 g, od kojih šećeri 1,6 g
Vlakna: 5,7 g
Bjelančevine: 12 g
Sol: 1.4 g