Proizvod je okruglog oblika, zlatne boje kore s vidljivim posipom kukuruznog ekstrudata. Karakterističnog mirisa i vrlo ugodnog okusa. Kora je hrskava i dobro vezana sa sredinom koja je u presjeku mekana, s vidljivim sjemenkama suncoketa, dobrog volumena i jednolike poroznosti.
Neto težina: 500 g
Energija: 1240 kJ / 294 kcal
Masti: 5,0 g, od kojih zasičene masne kiseline 0,9g
Ugljikohidrati: 52 g, od kojih šećeri 0,8 g
Bjelančevine: 8,3 g
Vlakna: 3,7 g
Sol: 1,4 g
Jasno izražena prisutnost sjemenki u presjeku i na površini kore. Kora žuto smeđe boje. Okus blago kiselkasti. Perforiranost sredine srednjeg intenziteta. Zadržana vlaga.
Neto težina: 400 g
Energija: 940 kJ / 222 kcal
Masti: 2,1 g, od kojih zasičene masne kiseline 0,6 g
Ugljikohidrati: 39 g, od kojih šećeri 1,1 g
Bjelančevine: 10 g
Vlakna: 3,6 g
Sol: 1,3 g
Tamni kalup kruh četvrtastog oblika. Okus blago kiselkasti. Presjek je tamne boje. Perforiranost sredine srednjeg intenziteta.
Neto težina: 400 g
Energija: 1100 kJ / 260 kcal
Masti: 1,3 g, od kojih zasičene masne kiseline 0,5 g
Ugljikohidrati: 51 g, od kojih šećeri 3,0 g
Bjelančevine: 9,3 g
Vlakna: 3,3 g
Sol: 1,3 g
Pečeni proizvod je duguljastog oblika (štruce), zlatno smeđe boje kore, na gornjoj površini kore ima dva kosa reza (700 g) ili bez zareza (500g, 800 g i 1000 g) ovisno o masi pečenog proizvoda. Kruh je dobrog volumena, sredina porozna i mekana na dodir. Okus i miris kruha su ugodni i aromatični, svojstveni za pšenični kruh. Kruh dobro zadržava svježinu.
Neto težina: 700 g, 800 g, 1000 g
Energija: 999 kJ / 235 kcal
Masti: 0,9 g, od kojih zasičene masne kiseline 0,2 g
Ugljikohidrati: 49 g, od kojih šećeri 0,7 g
Bjelančevine: 7,8 g
Sol: 1,3 g
Pečeni proizvod je duguljastog oblika (štruce), zlatno smeđe boje kore, gornja površina kore je glatka i bez zareza. Kruh je dobrog volumena, sredina porozna i mekana na dodir. Okus i miris kruha su ugodni i aromatični, svojstveni za pšenični kruh. Kruh dobro zadržava svježinu.
Neto težina: 450g, 700 g, 1000g
Energija: 1023 kJ / 241 kcal
Masti: 0,9 g, od kojih zasičene masne kiseline 0,2 g
Ugljikohidrati: 51 g, od kojih šećeri 0,7 g
Bjelančevine: 7,2 g
Sol: 1,3 g
Kruh je četvrtastog oblika, karakteristične tamne boje, mirisa na zrno pšenice. Sredina je elastična, jednolike poroznosti, dobro povezane kore, posebnog aromatičnog okusa na cijelo zrno. Zadržava svježinu i drugi dan.
Neto težina: 500 g
Energija: 1032 kJ / 243 kcal
Masti: 1,6 g, od kojih zasičene masne kiseline 0,4 g
Ugljikohidrati: 49 g, od kojih šećeri 1,4 g
Bjelančevine: 8,2 g
Sol: 1,3 g
Kruh je četvrtastog oblika, karakteristične tamne boje, mirisa na zrno pšenice. Sredina je elastična, jednolike poroznosti, dobro povezane kore, posebnog aromatičnog okusa na cijelo zrno. Zadržava svježinu i drugi dan.
Neto težina: 500 g
Energija: 1032 kJ / 243 kcal
Masti: 1,6 g, od kojih zasičene masne kiseline 0,4 g
Ugljikohidrati: 49 g, od kojih šećeri 1,4 g
Bjelančevine: 8,2 g
Sol: 1,3 g
Kruh je duguljastog oblika (štruce), na gornjoj površini kore ima tri kosa reza. Miris i okus kruha vrlo je ugodan i aromatičan, jednolika poroznost sredine. Topivost sredine i kore je izrazita. Kruh se ne mrvi i dobro zadržava svježinu.
Neto težina: 800 g
Energija: 1021 kJ / 241 kcal
Masti: 0,9 g, od kojih zasičene masne kiseline 0,2 g
Ugljikohidrati: 51 g, od kojih šećeri 0,7 g
Bjelančevine: 7,1 g
Sol: 1,3 g
Pečeni proizvod je okruglog oblika, karakterističnog mirisa i vrlo ugodnog okusa. Kora je hrskava, smeđe boje. Kora je dobro vezana sa sredinom koja je u presjeku rahla, dobrog volumena i jednolike poroznosti.
Neto težina: 550 g
Energija: 1042 kJ / 246 kcal
Masti: 1,4 g, od kojih zasičene masne kiseline 0,3 g
Ugljikohidrati: 48 g, od kojih šećeri 0,7 g
Bjelančevine: 8,0 g
Vlakna: 4,8 g
Sol: 1,4 g
Kruh je okruglog oblika, karakteristično zarezane kore koja se odlikuje smeđe crvenom bojom. Sredina kruha je kompaktna sa velikim brojem sitnih pora, vlažna. Boja sredine je intenzivno žuta, a okus slatkasti s jasno izraženom aromom kukuruza.
Neto težina: 800 g
Energija: 1016 kJ / 242 kcal
Masti: 1,3 g, od kojih zasičene masne kiseline 0,7 g
Ugljikohidrati: 50 g, od kojih šećeri 1,2 g
Bjelančevine: 7,0 g
Sol: 1,4 g
Korica je smećkaste boje i rustikalnog izgleda. Valjkastog oblika. Presjek je žute boje I neravnomjerne poroznosti. Jasno vidljiva prisutnost sjemenki. Okus specifičan. Dobra svježina proizvoda.
Neto težina: 500 g
Energija: 1218 kJ / 290 kcal
Masti: 8,3 g, od kojih zasičene masne kiseline 1,6 g
Ugljikohidrati: 40 g, od kojih šećeri 1,5 g
Bjelančevine: 11 g
Vlakna: 5,5 g
Sol: 1,3 g
Opis:
Kruh je dugoljastog oblika, zlatno žute boje kore na mjestima zareza. Gornji dio kore ocrtan je reljefnom strukturom ratanskih košarica posipanih brašnom te tvori vizualno atraktivan kontrast svjetlog i tamnog područja. Volumen kruha je pristojan i primjeren deklariranoj masi. Sredina kruha je kompaktna, spužvasta, jednoliko porozna, mekana i aromatična, a na dodir izrazito svježa.
Neto težina: 600 g
Energija: 964 kJ / 227 kcal
Masti: 1,1 g, od kojih zasičene masne kiseline 0,2 g
Ugljikohidrati: 47 g, od kojih šećeri 0,8 g
Bjelančevine: 7,3 g
Sol: 1,3 g